Book: China Talk (Dutch)

China Talk - De digitale revolutie in ChinaTerwijl China zijn economische positie in de afgelopen jaren sterk verbeterde, wordt de toegang tot technologie, internet en mobiele apparaten steeds groter. Het geeft de Chinese internetgebruiker meer vrijheid, maar tegelijkertijd blijft de bevolking gebonden aan de regels van de overheid. In deze bundel met columns leest u hoe snel het Chinese digitale landschap verandert en welke gevolgen dit heeft voor het consumentengedrag. China Talk was een tweewekelijkse column op Customer Talk en behoorde tot de best gelezen artikelen van de website.

Reacties op China Talk:

“Sander hanteert een prettige schrijfstijl en het boek is door zijn opzet in zapklare brokken te lezen. De auteur weet waar hij het over heeft en geeft daardoor een gedocumenteerd inkijkje in de manier waarop internet China verovert. Daarmee schetst Sander ook een beeld hoe de Chinese samenleving verandert en welke implicaties dat heeft voor het dagelijks leven, het bedrijfsleven en ook de overheid.”Blogaap

“Het handzame boekje geeft een aardig beeld van de digitale revolutie in China op dit moment. Een lopend verhaal is het niet, je moet als lezer de Chinese digitale revolutie aan de hand van de hoofdstukken zelf bijelkaar scharrelen. Dat lukt prima, de schrijfstijl is vlot en helder.”Gele Draak

Download het gratis China Talk e-book of bestel een gedrukt exemplaar