Book: China Talk 2 (Dutch)

China Talk 2

Dit deel uit de China Talk-serie bevat een verzameling van 29 artikelen die ik schreef voor China2025.nl.

In dit boek over het moderne China vormt de ontwikkeling van internet in het land de rode draad. Ed beschrijft hoe de vernieuwing op het gebied van online shopping, mobile commerce en social media in rap tempo plaatsvindt, terwijl milieuvervuiling, agressie in de gezondheidszorg, voedselschandalen, apathie en andere problemen wijzen op verval dat lijkt te zijn opgetreden tijdens de Chinese economische revolutie in de afgelopen 30 jaar.

“Ed is in Nederland een van de weinige mensen met diepgaande kennis over en inzicht in wat er zich op dit gebied in China afspeelt. Mede dankzij zijn hands-on marketingervaring in China weet hij die kennis op een prikkelende en overtuigende manier over te brengen op de lezers.” Rutger Brouwer, Medeoprichter China2025.nl

Download het gratis China Talk e-book of bestel een gedrukt exemplaar