Book: China Talk 5 (Dutch)

CT5_coverfrontDit deel van de China Talk reeks bevat 31 artikelen die Ed Sander schreef over mobiel betalen, New Retail, hardnekkige Chinese culturele gewoonten en meer.

Uit het voorwoord van China Talk 5:

“Digitaal winkelen, betalen zonder bankpas en alles mobiel. Dat en meer staat te lezen in dit boek van Ed Sander. Verhelderend en zelfs een openbaring.

China is niet ver weg. Het is hier. En wij zijn voor China allang een onderdeel geworden. Dat beschrijft Ed Sander zo treffend in dit boek. Onze normen en waarden en de bijzondere aspecten van het leven in China. Die zijn en blijven verschillend, maar Ed illustreert vanuit eigen ervaring dat de overlapping van culturen erbij komt naast wat er al is. Waardoor een nieuwe mores ontstaat. Cultuur is altijd in ontwikkeling.

Het hart van het boek volgt het concept van New Retail. Onbemenste winkels, technologisch shoppen, de integratie van grote marktleidende webshops met kleine lokale winkeltjes. Het gaat de keten in retail ingrijpend veranderen. Alsook uw eigen winkel- en koopgedrag.”

Uit het voorwoord door Egbert-Jan van Bel

Download het gratis China Talk e-book of bestel een gedrukt exemplaar.