Book: Amber (Dutch)

AmberEen dagboek dat een periode van een jaar voor en na de levenloze geboorte van onze dochter Amber beschrijft. Geschreven vanuit het verspringende perspectief van de vader en moeder. Een aangrijpende en boeiende uiteenzetting van een moeilijke periode door de ogen van twee mensen die er op hun eigen manier mee omgaan.

Reacties van lezers:

“Ik heb net jullie boek uitgelezen. Indrukwekkend. Ik had werkelijk geen enkel idee dat zich zo’n periode in jullie leven heeft afgespeeld. Het erover lezen heeft me doen beseffen wat voor impact zo’n verlies kan hebben. Ik had me dat nooit gerealiseerd. Heel moedig dat jullie zo openlijk over die tijd hebben geschreven. Respect!”

“Ben pas net begonnen, maar mooi boek. Ik kreeg weer tranen in mijn ogen toen ik de eerste bladzijden las.”

>> Koop het boek
>> Download het gratis e-boek